Fouten tijdens bestandsencryptie op lokale schijven van de computer bekijken

Zo bekijkt u fouten tijdens de bestandsencryptie op lokale schijven van de computer:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Managed devices in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Devices.
  4. Selecteer de naam van de computer in de lijst en klik rechts om het contextmenu te openen.
  5. Selecteer in het contextmenu van de computer het item Properties. Selecteer in het geopende venster het gedeelte Protection.
  6. Klik op de link View data encryption errorsData encryption errorsData encryption errors te openen.

In het venster ziet u de details van de fouten die tijdens de bestandsencryptie op lokale schijven van de computer zijn opgetreden. Wanneer een fout wordt gecorrigeerd, verwijdert Kaspersky Security Center de gegevens van de fout uit het venster Data encryption errors.